Tanja(19) de dochter van mijn Russische lerares gaat de eerste week met mij mee. Werkvakantie groep, in de afgelopen twee weken mocht hier een groep van 6 vrouwen werken in de twee ziekenhuizen hier in oekraine. Wat fijn dat deze vrouwen de kinderen de liefde en aandacht mochten geven waar ze zo naar verlangden. Ze zagen de kinderen vooruitgaan in hun emotionele en lichamelijke ontwikkeling. Bedankt voor al jullie inzet! En voor ons, als langer termijnwerkers, is het altijd weer fijn om Nederlanders te ontmoeten met de zelfde passie voor deze kinderen. 3x per jaar organiseert "Children's relief" een werkvakantie naar oekraïne.

hoe groeit haar op je hoofd Over enkele weken hoop ik voor twee weken op verlof in Nederland te komen: van 8 mei t/m 22 mei. Na een periode van veel verdrietige dingen hier te hebben meegemaakt, vind ik het fijn om weer even bij mijn familie te zijn. Dit keer kom ik niet alleen naar Nederland.

En deze gebeden zijn verhoort! De heere heeft een sponsor bereid gevonden om de operatie voor victoria te betalen. Toen ik het goede nieuws aan Victoria vertelde zij ze: Dit is de hand van God, anders is dit onmogelijk. Victoria moest een operatie waarbij haar bijschildklieren gedeeltelijk moesten worden weggehaald. Afgelopen week stond de operatie gepland in lviv. Dit is een grote stad verder op in oekraïne. Victoria en haar man hebben mij gevraagd om met hun mee te gaan naar lviv. Dus voorlopige zo ben ik vorige week daar voor enkele dagen geweest om Victoria te ondersteunen voor en na de operatie. De operatie is voorspoedig verlopen. De operatie was niet geheel zonder risicos voor haar, door haar slechtwerkende nieren. De heere heeft haar nog mogen sparen.

hoe groeit haar op je hoofd

Lijst van uitdrukkingen en gezegden f-j


Datum:, operatie groeit van Victoria, uit de vorige blogs kennen jullie victoria. Hierin heb ik u verteld dat Victoria een operatie nodig heeft. Maar omdat Victoria en haar man deze kosten niet kunnen betalen, zag het er naar uit dat ze steeds verder achter uit zou gaan. Maar ze bleef altijd bidden of de heere uitkomst zal geven. Ze had een vast vertrouwen dat alleen God haar kan helpen. Ik verwonderde mij altijd in haar vaste geloof dat God haar zal helpen. Al rijst jaren heeft ze gebeden of de heere uitkomst mag geven.

Lijst van uitdrukkingen en gezegden f-j - wikipedia


Zonder iets slechts te willen zeggen over hen denk ik dat mijn lezers het met me eens zullen zijn dat goede marketing mensen zelden een goed technologisch inzicht hebben om produkten te ontwerpen. Programma management is gewoon een andere carrière. Alle programma managers moeten erg technisch zijn, maar ze behoeven geen goede programmeurs te zijn. Programma managers moeten de gebruikers-interface bestuderen, klanten ontmoeten, en specs schrijven. Ze moeten goed kunnen omgaan met veel soorten mensen van vervelende klanten tot irriterende programmeurs die naar hun werk komen in Star Trek uniforms, tot opgeblazen verkopers in hun pakken van 2000. In sommige opzichten zijn de programma managers de lijm van de software teams. Ontwikkelaars moeten niet rapporteren aan de programma manager. Dit is een subtiele fout.

De meeste firma's kennen het cocept programma manager niet eens. Ik vind dat jammer. In mijn tijd bij Microsoft hadden de groepen met een sterke programma manager erg succesvolle produkten: Excel, windows 95 en Access bijvoorbeeld. Maar andere groepen (zoals msn.0 en Windows.0) werden gedaan door ontwikkelaars die over het geheel genomen hun programma managers negeerden (en die verdienen dat waarschijnlijk wegens het ontbreken van kwaliteit) en hun produkten hadden geen succes. Hier zijn naar drie dingen om te vermijden.

Promoveer een programmeur niet tot programma manager. De eigenschappen van een goede programma manager (duidelijk nederlands schrijven, diplomatiek, markt-voeling, medeleven met de gebruiker, goed ui ontwerp zijn zekel de eigenschappen van een goede programmeur. Natuurlijk, sommige mensen kunnen beide taken aan, maar dit komt niet vaak voor. Goede ontwikkelaars belonen door ze to promoveren naar een andere positie, én waar ze nederlands moeten schrijven inplaats van c is een klassiek voorbeeld van het. Peter Principle : mensen worden gepromoveerd tot het niveau ketose van incompetentie. Maak de marketing mensen geen programma managers.

7 Slimme flirttips om vrouwen gek op je te maken

Sindsdien verzamelen programma managers bij Microsoft de requirements, zoeken uit wat de code moet gaan dien, en schrijven de specs. Er zijn gewoonlijk ongeveer 5 programmeurs per programma manager; deze zijn verantwoordelijk voor de implementatie die de programma manager als spec heeft uitgeschreven. Een programma manager moet ook de marketing, documentatie, het testen, de localisatie, en alle andere vervelende beste details coördineren, iets wat een programmeur zich niet mee bezig moet houden. Daarbij moeten programma managers bij Microsoft de "big picture" van de firma in het hoofd heben, terwijl de programmeurs vrij zijn om zich op de bits en de bytes te concentreren. Programma managers zijn van onschatbare waarde. Als je al eens geklaagd hebt over hoe de programmeurs meer geïnteresseerd zijn in de techniek dan in de marketability, dan heb je een programma manager nodig. Als je al eens geklaagd hebt over het feit dat mensen die goede code kunnen schrijven niet behoorlijke nederlandse zinnen kunnen bouwen, dan heb je een programma manager nodig. Als je al een geklaagd hebt over hoe je produkt alle kanten opdrijft zonder een klare visie, dan heb je een programma manager nodig. Hoe neem je nu een programma manager aan?

Gratis Sexverhalen en Dating op Gertibaldi- verhalen

Nu, simonyi kent wellicht de, hongaarse notatie maar hij kent, peopleware niet. Niemand wil een code slaaf zijn. Het systeem werkte in het geheel niet. Uiteindelijk ontdekte microsoft dat, ondanks die mytische man-maand, je toch nog slimme mensen aan een team kan toevoegen en sneller kan werken, alhoewel met verminderde marginale waarde. Het Excel team had 50 programmeurs toen ik daar werkte, afvallen en het was marginaal meer productief dan een team van 25 zou zijn geweest - maar niet twee keer zo productief. Het idee van meester/slaaf programmeren werd afgebouwd, maar Microsoft had nu al die mensen rondlopen met de titel "programma manager". Een slimme man met de naam Jabe Blumenthal vond toen de functie van de programma manager opnieuw uit. Vanaf toen zou de programma manager eigenaar zijn van het ontwerp en de spec van het produkt.

Dat is omdat waneer je n programmeurs in een team hebt, het aantal communicatie-paden n(n-1 2 is, en dit groeit met O(n2). De programmeurs bij Microsoft waren bezorgd hoe nu grotere en grotere programma's te schrijven, als de algemene stelling van die tijd was dat programmeurs toevoegen het alleen maar slechter maakt. Charles Simonyi, lange tijd "chief architect" bij Microsoft, stelde het meester programmeur concept voor. Het idee was zo ongeveer dat én programmeur verantwoordelijk was om alle code te schrijven, maar dat hij kon terugvallen op een team van junior teveel programmeur als "code slaven". In plaats van zich zorgen te maken over het debuggen van elke fuctie hoefde de meester programmeur slechts de prototype van elke functie te schrijven plus een beschrijving wat deze functie moet doen, en dan kon een van de junior programmeurs deze implementeren. (Simonyi was dan uiteraard de meester meester programmeur.) de term "meester programmeur" was een beetje te middeleeuws, dus Microsoft noemde zoiemand "programma manager". Dit was dus bedoeld om het mytische man-maand probleem op te lossen, omdat niemand meer met iemand anders moest spreken - elke junior programmeur sprak alleen met de programma manager, en dus groeide de communicatie met de snelheid O(n) inplaats van O(n2).

Watertorenstories de erikavas vertelt

Company, resources, plans products, apps. Pijnloze functionele Specificaties - deel 3: maar. Door joel Spolsky, vertaald door Mark tetrode, nu dat je alles gelezen heb over waarom je een spec bijwerkingen nodig hebt en wat er in een spec moet zitten, laten we het eens hebben over wie ze moet schrijven. Ik zal je wat Microsoft geschiedenis vertellen. Toen Microsoft serieus ben te groeien in de laat 80-er jaren, had iedereen daar. De mythische man-maand (The mythical Man-Month) gelezen, een klassieker op het gebied van software management. (Als je die niet gelezen hebt beveel ik je die van harte aan.) Het grote punt van dat boek is dat wanner je meer programmeurs aan een al uitlopend project toevoegd, het nog later klaar zal zijn.

Hoe groeit haar op je hoofd
Rated 4/5 based on 546 reviews