Bv kunstgenot, uitslag 1, lou coevert 2, niels koper 3, hans van Eerden 4, tiny tensen. Jan lak 6, gerrit voors 7, piet Wijnker 8, tjerk de geus 9, yvon nieuweboer 10, pieter de haan 11, erwin Dijkstra. Tineke meijners 13, jan Bruinsma 14, lenie wesseling zonder onze sponsoren zijn wij nergens. Zeger Winkel toernooi 2013, zeger Winkel Biljart toernooi 2013. Op 28 februari 1 maart en 2 maart organiseerd bv kunstgenot het jaarlijks terug kerende zeger Winkel toernooi  in Café de post in Midwoud. 14 deelnemers van verschillende verenigingen binden de strijd aan om de uiteindelijke eerste plaats. Het is een boeiend toernooi, wat door de deelnemers wordt ervaren als spannend en indrukwekkend. De winnaar van vorig jaar is ook weer van de partij, om zijn titel te verdedigen of misschien te prolongeren.

biljartles libre de prijsuitreiking ging iedereen met een tevreden en voldaan gevoel naar huis. Nog een speciaal woord van dank aan onze vaste sponsors die ons ieder jaar weer steunen, en waar wij heel blij mee zijn, want zonder hen kunnen wij dit niet organiseren. We hopen en verwachten volgend jaar op de zelfde voet door te gaan.

14 biljarters uit de omliggende dorpen begonnen donderdag avond aan hun partijen. Er waren 2 poules gemaakt, zodat het onder verschil van partij lengtes niet zo groot was. Toch waren er wel enkele uitschieters die behoorlijk wat punten moesten maken. Pieter de haan en Erwin Dijkstra respectievelijk 89 en 71 punten maken enPiet Wijnker speelde zelfs kader 38-2, en moest 144 caramboles maken. Dit jaar hadden zich 4 dames aangemeld voor het toernooi, dit geeft toch wel weer een extra dimensie aan het hele toernooi. Zaterdag aan het eind van de middag waren de poule wedstrijden gespeeld, en kon wedstrijdleider Jan meijer de stand op gaan maken. In poule a was het niels Koper, die zich gaande weg het toernooi naar de nummer 1 plaats had gespeeld. In poule b was lou coevert de constantste en de sterkste biljarter. Deze 2 gingen s, avonds na het eten uitmaken wie de kampioen zou worden van de editie 2018. Ze moesten bijna het zelfde aantal punten maken, zodat het extra spannend was.

biljartles libre

World Cup Guri 2013 pictures (thank you therese Klompenhouwer for


Welkom op de site van, biljartvereniging Kunstgenot. Wij zijn een gezellige biljartclub van 28 leden zowel dames als heren. Onze clubavond is donderdag vanaf 19:00uur en wij hebben 3 biljarts tot onze beschikking. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen en te genieten van de onspannen en gezellige sfeer. Heeft u na het bezoeken of na het bekijken van de site enige vragen dan mag u altijd vragen stellen tijdens u bezoek of telefonisch contact op nemen met én van onze bestuursleden, mailen mag natuurlijk ook. Donderdag 3 mei jaarvergadering, lou coevert kampioen Zeger Winkel toernooi. Lou couvert gefeliciteerd met het behalen van de eerste plaats bij het Zeger winkel toernooi 2018.

12 lekkere en gezonde Slowjuicer Recepten voor heerlijke


's avonds drinken mag - geen luiers! (zie ook meel en bloem en Tarwebloem). 01.06  Muriel Gerkens (Ecolo-Groen je poserai ma question sans répéter tout ce qui a déjà été dit. 10 gebraden reerug Grand Teneur Het is wel vasten, maar het duurt niet lang of we zitten aan de pasen. 10 Krokante bakjes Van kaas gevuld Met Salade vandaag heb ik voor u staan een heerlijk voorgerecht, maar je kunt het ook als tussendoortje klaarmaken als je met z'n allen naar een leuk sportprogramma zit te kijken. 's Ochtends zit dan 'drek in de ogen' of, indien opgedroogd, harde korreltjes. 05.07  Véronique caprasse (fdf on tape sur le clou!

biljartles libre

(Eigenlijk en principe zijn woorden die vaak terugkomen in de e-mails die ik van deze mannen ontvang!). #11 Hoge bloeddruk verlagen met een stinkende adem Och wat is het toch lekker wanneer het eten goed gekruid. (zie ook bruine rijst) Bruine rijst Verschilt van witte rijst door de bewerking van de korrel. #3 je hoge bloeddruk verlagen met Pom Wonderful. ( 10 ) Step 3: Address Emotional Imbalances According to Traditional Chinese medicine, internal emotions have a direct impact on a persons health and addressing emotional imbalances, external factors and lifestyle choices can help to prevent health conditions associated with hormonal imbalances. 08.03 Maggie de block, ministre: oui.

10 Redenen om te liposuctie detoxen met een citroen water. ( 1 ) being overweight or obese high levels of inflammation caused by a poor diet and a sedentary lifestyle genetic susceptibility toxicity (exposure to pesticides, toxins, viruses, cigarettes, excessive alcohol and harmful chemicals) ( 2 ) High amounts of stress, and a lack of enough. 1 ons ongekookte rijst bevat al meer glucose. 1) Van vacca (L. 10 Tips om een Fitness voedingsschema voor Spiermassa te maken. (electrische epilatie, laser ipl hielpen niet) Helaas kreeg ik last van bijwerkingen,.

5 favoriete schouder oefeningen : uitleg video

In deze periode behaalde ik veel nationale titels bij de junioren en werd ik 3 maal Europees Kampioen libre /kader 47/2 bij de junioren. Libre, cadre 47/2 und Cadre 71/2: Immer im Finale verloren,. Libre und 47/2 immer in einer Aufnahme! 3x 2- Platz ist gut, aber für. Raymund is meervoudig Nederlands en Europees kampioen in de klassieke spelsoorten, zoals ak 71/2, ak 47/2, libre en bandstoten. celulares mercado libre plastisphere zettler ankle swelling after exercise locke liberalismo economico zener diode marking 15 rahl. Spelsoorten libre, kader 47/2, kader 71/2, bandstoten en driebanden. 1,7) romee ingevuld in plaats van in centimeters (bv.

biljartles libre

11 Essenti le tips om een

Hierdoor werd de drang om beter te worden versterkt en heb vanaf mijn 14e training gehad van René van Hinthum uit Oss. In deze periode ben ik week uitgegroeid naar de hoogste klasse bij de junioren, de overgangsklasse. Op het moment dat ik promoveerde naar de matchtafel ben ik op 16 jarige leeftijd uitgenodigd door de knbb om training te volgen bij mijn huidige trainer/begeleider Johan Claessen. Na mijn eerste lessen werd het me duidelijk dat ik goed wilde worden en de top wilde bereiken. In deze periode behaalde ik veel nationale titels bij de junioren en werd ik 3 maal Europees Kampioen libre/kader 47/2 bij de junioren. Op mijn 17e werd ik ereklasser in de spelsoort libre, later ook in de 47/2, 71/2 en bandstoten. Momenteel heb ik 11 Nationale ereklasse titels en 3 Europese titels op mijn naam.

In mijn woonplaats, Afferden, speelde ik wel eens samen met mijn vader maar naar verloop van tijd werd ik gebeld door Hans toonen. Vanaf dat moment werd het biljarten serieus! Na enkele seizoenen gespeeld te hebben in de sterk jeugdcompetie in het district ben ik begonnen in de b jeugd competitie in Boxmeer. In mijn eerste seizoen behaalde ik op 12-jarige leeftijd mijn eerste nationale jeugd titel in de 4e klasse libre klein. Door deze titel werd ik geprikkeld om meer te trainen en om beter te worden. Dit heeft geresulteerd in een beter moyenne en promoties in verschillende jeugdklassen. In mijn junioren periode heb ik vijf jaar in de nationale a junioren competitie gespeeld.

1 jaar later 50 kilo minder

M - crazy domains, this domain name is registered and secured with Crazy domains, a world leader domain name and web hosting provider. Ik ben frans raymund Swertz en ben geboren op 4 september 1988. Ik ben woonachtig in Afferden(L). Na mijn studie aan het Johan Cruijff College te nijmegen heb ik een parttime baan gevonden bij Linsen Parts in heijen. Daar werk ik met veel plezier en zij bieden me de mogelijkheid om biljarten en werk te combineren. Naast biljarten sta ik graag op de tennisbaan samen met mijn vriendin, jorien. Mijn biljartavontuur begon op 10-jarige leeftijd.

Biljartles libre
Rated 4/5 based on 552 reviews